Persondatapolitik


For at du kan indgå aftale med os på LOVA, har vi brug for følgende oplysninger:
 
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Det er både i Lova's egen og vores kunders interesse, at vi overholder persondatalovens bestemmelser om indsamling og håndtering af dine personlige oplysninger. Derfor indsamler vi kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for sikre os at kunne give dig en professionel og korrekt behandling.

 
Personoplysningerne registreres hos Lova og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Direktøren og de ansatte hos Lova har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Den dataansvarlige er Peter Jakobsen.
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
- Lova videregiver ikke personlige oplysninger videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
- Lova sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder.
 
De informationer du deler med Lova er både personlige og fortrolige. Vi lejer, sælger, videregiver osv. ikke dit navn, din e-mail, din adresse eller nogen anden form for informationer om dig til andre (undtaget herfra er data som ved lov skal udleveres).

Følsomme data så som kreditkort oplysninger indsamles via krypteret side og godkendt betalingsmodul fra Epay. Denne løsning sikrer at intet personale hos Lova på noget tidspunkt har mulighed for at komme i kontakt med dine kreditkort oplysninger. Hele godkendelses processen foregår fuld automatiseret via krypteret forbindelse og sikre servere.
 
Som registreret hos Lova har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Lova via e-mail support@lovatoys.com.
 
Cookie
Shopsystemet anvender en såkaldt funktionel cookie til styring af indholdet i indkøbsvognen. Denne slettes når du lukker siden.

SIKKER E-HANDEL

EmærketE-mærket

Sexudstyr er certificeret af e-mærket.
Med køberbeskyttelse på 10.000 kr
Se E-mærket her.

TrustpilotTrustpilot

Hos Sexudstyr samler vi på glade
kunder. På Trustpilot kan du se
vores anmeldelser fra tidligere og
nuværende kunder.
Se anmeldelserne her.

KONTAKT
+45 36 99 18 36


Email: support@lovatoys.com

 

VI MODTAGER

 

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos LOVA - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
Alle modeller er over 18 år, som fremviser sexlegetøj og lingeri på LOVA's webshop.